Pinnekjøtt i Airfryer

Pinnekjøtt i Airfryer | matpaaminutter

REKLAME i samarbeid med Stranda.no

Pinnekjøtt i Airfryer | matpaaaminutter

Har du noen gang testa Pinnekjøtt i Airfryer? Eller i stekeovn?

Stranda har helt nylig kommet ut med en Nyhet!. Ferdig kokt pinnekjøtt som er laget av årets lam og av beste kvalitet.  Pinnekjøttet er vellagret (urøkt), utvannet og tilberedt med Sous Vide.

Dette var bare så saftig og mørt. Perfekt saltet og kjøttet smelta på tungen og hadde en perfekt smak!

Og her snakker vi virkelig digg julemat på minutter ⭐

Pinnekjøttet for enslige og små familier

Dette er nok ikke pinnekjøttet man kjøper inn til store familiemiddager. Men for enslige, par og mindre familier er dette helt perfekt!

Pakkene inneholder Ca. 750-770 g ferdig kokt pinnekjøtt. Kjøttet får du kjøpt på alle KIWI butikker!

Årets første julemiddag inntatt. Svært fornøyd og gir pinnekjøttet terningkast 6.

I dag har det luktet JUL hjemme hos oss🎄

Akkurat passe mengde fett på kjøttstykkene, akkurat slik jeg liker det.

Det ferdig kokte pinnekjøttet fra Stranda, kan du tilberede i vannbad, stekeovn og i Airfryer.

Maks 20 minutters steketid. Bare det i seg selv er grunn nok til å teste det ut. I tillegg var smaken og konsistensen helt perfekt. Noe som jeg sjeldent opplever når det kommer til ferdig tilberedt mat som ligger i kjøledisken.

Vi droppet å varme kraften. La pinnekjøttet rett på rista i Airfryeren. Etter 18 minutter, var det helt perfekt stekt.

Stranda pinnekjøtt i Airfryer

Perfekte kjøttstykker som ligger vakuumpakket i esken.

Dette trenger du til 4 personer

  • 2 pakker Ferdig kokt pinnekjøtt fra Stranda
  • Kokte poteter
  • 1 Pakke Rødkål ( Nora) Eller lag din egen.

Kålrabistappe

  • 1 kg kålrot
  • 200 g potet
  • 50 g godt smør
  • en liten skvett fløte ( 2 -3 ss )
  • 0,5 ts muskat
  • salt og pepper
  • 1 ss av ribbefettet
Julemat i airfryer

Slik gjør du

  1. Sett kålrabi og poteter på kok. Legg posen med rødkål over potetene de siste 15 minuttene.
  2. Når grønnsakene nærmer seg ferdig, forvarm Airfryeren et par minutter på 180℃.
  3. Ha kjøttstykkene ut av posen og legg dem rett på rista i din Airfryer. Stekes på 180℃ i 18 minutter.
  4. Fjern vannet fra kålrabien og ha oppi poteter (angitt mengde i oppskrift). Mos det hele og tilsett de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
  5. Det vil komme noe fett i bunnen av din Airfryer. Dette fettet kan du ha i stappen, eller servere sammen eller ha over pinnekjøttet før servering.
  6. Server pinnekjøttet med kokte poteter, kålrabistappe og rødkål.

Kommentar: Dette er slik jeg liker pinnekjøttet best, men du må gjerne bruke det tilbehøret du syns er best.

Ba mine Instagram-venner i dag om å skrive hva de MÅ Ha til pinnekjøtt.

Noen av svarene som har kommet hittil er:

  • Brun saus
  • tyttebærsyltetøy
  • sellerirotpure
  • kjøttpølse

Er det noe du ikke ser i denne lista som du MÅ HA til pinnekjøttet, legg igjen en kommentar her eller skriv en melding. Jeg vil gjerne vite hva det er.

Pinnekjøtt i Airfryer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »