Pizza med sopp og rødløk chutney | Airfryer | matpaaminutter

INNEHOLDER ANNONSELENKER

Pizza som oser av HØST!

God oppskrift på hjemmelaget pizza hvor pizza bunnen er halvgrov og inneholder søtpotet, I tillegg krever den 0 heving.

På pizzaen finner du blant annet skogens konge kantarell, aroma sopp og sjampinjong. En raus mengde parmesan og hjemmelaget rødløk chutney. Dette var skikkelig digg og passer like godt til hverdags som en lørdag i godt selskap med et glass vin.

Som den ekte airfryer entusiast jeg er, laget jeg selvfølgelig pizzaen i airfryer. Men om ikke du har skaffet deg airfryer enda, fortvil ikke. Bare å legge til 3 minutter steketid og 20 mer celsius. »

Om du ikke er en sopp-elsker, kan du søke opp andre pizza på bloggen her 😍

Pizza bunn med søtpotet

Jeg liker godt å lage opp flere porsjons pizza når jeg først er i gang. Lager gjerne 4-5. Halv steker de og fryser dem ned. Er så enkelt og minst like raskt å lage da som en frossen ferdigpizza.

Denne gangen har jeg laget en bunn med havremel og søtpotet. Elsker søtpotet, spesielt godt i bakst. Den blir ekstra saftig og så liker jeg smaken og fargen. Men du kan lage hvilket som helst annen bunn om ønskelig. Til og med lomper/ tortilla lefser passer fint til denne sopp pizzaen. Du vil også finne trøffel salt i oppskriften. Dette har jeg alltid i hus. Det samme gjelder trøffel olje. Ikke alle er begeistret for smaken. Så om du ikke liker det, kan du fint droppe det altså.

Gode tips

Det du ikke må spare på er parmesanen😋 Elsker parmesan. Jeg får ofte spørsmål om det rivjernet jeg bruker til å rive parmesan. Det er et rivjern som er kjempebra og som du ikke kutter deg så lett på. Du finner det HER.

Er du på jakt etter en skikkelig god oljespray flaske som passer perfekt til matlaging med airfryer, vil jeg anbefale DENNE.

Den gir en jevn dusj, i stedet for en tynn stråle slik mange andre gjør. Bruker du rabattkoden vår: mpm15 får du i tillegg 15% rabatt og gratis frakt. Rabattkoden gjelder HELE nettbutikken til COSORI

I noen ab bildene her, kan du skimte ett av tilbehørene som kommer i AirfryerTrude serien som vi snart lanserer. Klarer du å se hva det er??

FØLG MEG gjerne på snapchat, der er jeg mye om dagene: AirfryerTrude😍🙌

Jeg har vært veldig uheldig siste tiden med frukt og grønt. Myglet frukt osv. Opplever du dette ofte, bør du sjekke ut min siste reels på INSTAGRAM. Der viser jeg hvor enkelt du faktisk kan få penger tilbake når du er uheldig, på en svært enkel og behagelig måte.

Oppskrift 2 porsjon pizza

 • 2 porsjon pizza bunner, gjerne denne med søtpotet i eller annen valgfri pizza bunn

pizzasaus

 • 3 ss creme fraiche
 • 1 ss hjemmelaget basilikum pesto ( lov å jukse om du må)
 • salt og pepper

Topping

 • Raus mengde parmesan, ca. 8 spiseskjeer
 • 60 g revet mozzarella
 • 2 store sjaminjonger
 • 8 kantareller
 • 3 aroma sopp
 • 1 ss meierismør og 1 ss olivenolje
 • 1 klype trøffelsalt
 • 3 ss rødløk chutney, se oppskrift
 • friske bjørnebær

Kommentar: Du kan velge å droppe chutney, men den gir pizzaen et ekstra løft. Rødløk chutney tåler å stå i kjøleskapet i månedsvis, så lenge den står oppbevart med tett lokk på.

Slik gjør du

 1. Bland sammen creme fraiche og pesto i en liten skål og smak til med salt og pepper.
 2. Kutt aroma soppen og sjampinjonger i skiver og riv opp kantarellene. Stek dem i airfryer sammen med blanding av smør og olje. Ha på litt salt og pepper.
 3. Smør sausen utover pizza bunnen ( hjemmebakt bunn, lurt å halv steke først)og ha på revet mozzarella og parmesan. Fordel soppen utover pizzaene og stek hver pizza på 185℃ i ca. 7 minutter. Har du etasje rist, kan du steke to om gangen. Husk da å legge til 1-2 minutter.
 4. Topp pizzaene med rødløk chutney, bjørnebær og friske urter.

#airfryer #airfryermat #airfryertilbehør #airfryertrude #biff #boller #brød #dessert #fiskemiddag #frokost #gjærbakst #gresskar #grillmat #gryterett #høstmat #jul #kosemat #kylling #lam #lunsj #mango #matpakke #panetti #pannekaker #pasta #pastasalat #pizza #salat #sauser #scampi #sjømat #smoothie #snacks #sommermat #spiseligegaver #suppe #søtpotet #taco #tapas #texmex #tilbehør #toast #turmat #vegetar #ørret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+