Pølser til middag trenger hverken være kjedelig eller usunt
Kjøtt pølser til middag er faktisk godt en gang i blant og kan absolutt anbefales.
Vokste selv opp med pølser i brun saus på middagsbordet .
Minsten her hjemme liker godt pølser , men foretrekker kylling og kalkunpølser.
OPPSKRIFT 2 PERSONER
400 g Kjøttpølse
5-6 poteter ca 500 g
1,5 dl lettmelk
1,5 ss smør
brokkoli
granateple
rød løk
gulrot
timian
hvitløkpulver
salt og pepper
halv kjøttbuljong terning
Slik gjør du
Skrell poteter og kok den møre i vann.
Mos dem og ha i melk , smør , salt pepper og hvitløkpulver .
La pølsene stå å trekke i vann med kjøttbuljong i til de er gjennomvarm.
Wok grønnsakene(krydre med salt, pepper , hvitløk og timian) og ha over revet timian ved servering.