PØLSE OG POTETSTAPPE

Pølser til middag trenger hverken være kjedelig eller usunt

Kjøtt pølser til middag er faktisk godt en gang i blant og kan absolutt anbefales.

Vokste selv opp med pølser i brun saus på middagsbordet .

Minsten her hjemme liker godt pølser , men foretrekker kylling og kalkunpølser.

OPPSKRIFT 2 PERSONER

400 g Kjøttpølse

5-6 poteter ca 500 g

1,5 dl lettmelk

1,5 ss smør

brokkoli

granateple

rød løk

gulrot

timian

hvitløkpulver

salt og pepper

halv kjøttbuljong terning

Slik gjør du

Skrell poteter og kok den møre i vann.

Mos dem og ha i melk , smør , salt pepper og hvitløkpulver .

La pølsene stå å trekke i vann med kjøttbuljong i til de er gjennomvarm.

Wok grønnsakene(krydre med salt, pepper , hvitløk og timian) og ha over revet timian ved servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »