Pølsewok enkel hverdagsmiddag | matpaaminutter

 

Har du enda ikke testet PØLSEWOK, så er det jammen på tide!

Kjøttpølser sammen med massevis av deilige og fargerike grønnsaker og pasta, slår aldri feil.

Passer hele familien. Skulle du være så heldig å ha igjen rester, legg de i matboksen. Da har du en deilig pastasalat med pølser til lunsjen.

Bytt gjerne ut kjøttpølser med magrere variant om du foretrekker det.

Dette trenger du

  • Kjøttpølser
  • pastaskruer, ferdig kokte
  • blomkål
  • paprika, gjerne flere farger
  • spinat blader
  • løk
  • vårløk
  • hvitløk
  • timian, urter frisk eller tørket
  • Salt & pepper
  • olje til steking

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken og kutt grønnsaker mens den koker.
  2. Bruk de grønnsakene du vil, fint å få brukt opp det en har liggende. (Gulrot, blomkål, brokkoli, bruker jeg å forvelle et par minutter før jeg steker de)
  3. Stek pølseskivene i litt olje sammen med løken. Ha i finhakket hvitløk og resten av grønnsakene.
  4. Rist på wok panna innimellom, slik at det alt blir stekt. Ha i den ferdig kokte pastaen og miks godt.
  5. Smak til med salt og pepper og klipp over fersk timian like før det er klart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+