Proteinrike havrelapper | matpaaminutter

 

Nystekte, sunne frokost lapper er aldri feil! Disse er kjempegode i tillegg rask å lage. Inneholder lite fett og uten tilsatt sukker!

Disse passer utmerket som tur mat, frokost, kveldsmat, kaffekos eller dessert😍

Ha på rørte bær/syltetøy eller hva med honning og bacon?

Mine favoritt Toppinger er blåbær& honning, Kesam& jordbær og brunost.

Her skinner solen og det ser ut til å bli nok en nydelig dag her på Vestlandet.

Ha en flott dag hvor du enn er ❤

 

Oppskrift 10-12 stk.

  • 3 ss mager kesam
  • 3 egg
  • 2 ss Sukrin gold
  • 50 g havregryn/mel (ha havregryn i en blender og lag ditt eget mel i stedet for å kjøpe)
  • 50 g sammalt spelt
  • 70 g siktet spelt
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss smeltet smør eller olje
  • 1,5 dl lettmelk eller skummet kulturmelk

Slik gjør du

  1. Bland egg og kesam godt sammen og ha deretter i alt det tørre og spe med melken.
  2. Kjør røren glatt med stav mikser eller blender. Ha i smør og la den svelle et par minutter. La den svelle noen minutter. Tilsett mer mel/ væske etter behov

Komentar:

IKKE snu lappene før du ser at det kommer bobler.

Husk også at når de er snudd trenger de knapt steke på andre siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »