Proteinbrød med gulrot i langpanne

Proteinbrød i langpanne | matpaaminutter

Proteinbrød i langpanne

Proteinrikt brød i langpanne med gulrøtter og solsikkekjerner!

Brødet krever ingen heving og er superraskt å blande sammen.

Er du lei av rundstykker, slik som jeg er innimellom, da er dette brødet for deg.

Brødskivene kan fryses og legger du en skive eller 2 i brødristeren har du rykende ferske brødskiver hver dag❣

Cottage Cheese Rundstykker

Innimellom kan jeg blir noe lei proteinrundstykker, så lager jeg de i langpanne i stedet.

Det er mange som bruker å lage cottage cheese rundstykker av samme type ingredienser, inkludert meg selv.

Du kan finne flere varianter CC brød/rundstykker HER og HER

Her får du en variant med gulrot. Ikke bare for smakens skyld, men jeg synes brødet for en deilig smak, farge og konsistens med gulrot i.

Forandring fryder

Ikke alle har prøvd denne vrien, med å flatpakke deigen utover et bakebrett tidligere. Langpanne brødet har faktisk lagt ute her helt siden oppstart. Bildene var så dårlig at man knapt kunne se hva det var hehe, neida….så gale var det ikke. Men at de trengte å friskes opp, er det ingen tvil om.

Håper de nye bildene kan være med å friste deg til å ha lyst å prøve de ut.

Og syns du at det var en tullete ide å lage i langpanne, så lager du bare rundstykker i stedet😅

Cottage Cheese langpanne brød
Proteinrikt brød i langpanne

Oppskrift

  • 1 STOR BOX COTTAGE CHEESE
  • HALV BOKS MAGER KESAM / ELLER 2,5 SS YOGHURT NATURELL
  • CA 300-350 G HAVREGRYN
  • 2 GULRØTTER, RASPET
  • 4 EGG
  • 1 TS SALT
  • 1 TS HVITLØKSPULVER
  • 2,5 TS BAKEPULVER

TOPPING :

MALDONSALT, SOLSIKKEKJERNER OG SESAMFRØ

Slik gjør du

  1. Bland først alt det våte og ha deretter i resten. kjør glatt med stavmikser. Ofte må jeg ha i mer gryn, varierer litt fra gang til gang. ( du ser på bilde nr.3 konsistens på røren)
  2. Fordel så røren utover langpanne på bakepapir. bruk slikkepott som du dypper i kaldt vann underveis. Eller ha vann på hendene og bruk dem i stedet. Strø over kjerner, frø og salt.
  3. Stek så på midterste rille, varmluft 200 ° Ca. 30 min. Har du en ny og moderne ovn, kan du regne med noe kortere steketid. Følg med og pass på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »