Proteinbrød i langpanne | matpaaminutter

 

Når jeg innimellom blir lei proteinrundstykker, så lager jeg de i langpanne i stedet.

En annen form, som da i tillegg kan puttes i brødristeren så er det supert.

Det er mange som bruker å lage cottage cheese rundstykker, men ikke alle har prøvd denne vrien.

Gi den et forsøk, du vil ikke bli skuffet!

Ønsker dere en superfin uke❤

Oppskrift

  • 1 STOR BOX COTTAGE CHEESE
  • HALV BOKS MAGER KESAM
  • CA 350 G HAVREGRYN
  • 2 GULRØTTER
  • RASPET
  • 4 EGG
  • 1 TS SALT
  • 1 TS HVITLØKSPULVER
  • 2 TS BAKEPULVER

TOPPING :

MALDONSALT, SOLSIKKEKJERNER OG SESAMFRØ

Slik gjør du

  1. Bland først alt det våte og ha deretter i resten. kjør glatt med stavmikser. Ofte må jeg ha i mer gryn, varierer litt fra gang til gang. ( du ser på bilde nr.3 konsistens på røren)
  2. Fordel så røren utover langpanne på bakepapir. bruk slikkepott som du dypper i kaldt vann underveis.
  3. Stek så på midterste rille , varmluft 200 ° Ca. 30 min .

Kommentar:

Denne oppskriften er den samme jeg bruker til å lage rundstykker og vanlig brød med CC .

Syns det er greit med variasjon og endre form i blant . Frys ned og husk å legge mellomlags papir i mellom lagene.

Disse er SUPRE å putte i brødristeren !

Rundstykkene finner du her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »