Pulled pork burger i airfryer

Pulled pork burger med Bbq-saus | matpaaminutter | airfryer

Pulled pork burger

Her snakker vi saftig burger, så finn frem hanskene!😃

Jeg har brukt ferdigkjøpt pulled pork kjøtt, som kun trengte å varmes opp. Noe som gjør at denne burgeren er nokså rask å lage.

Barbeque sausen er hjemmelaget, men det også helt ok å «jukse» litt om du har det travelt. Skal guide deg gjennom metodene.

Uansett, det var denne burgeren dere stemte frem via Instagram og Facebook at det var ønske om oppskrift på først. Og jeg vet det er mange som gleder seg til denne.

Pulled pork burger

Når jeg vanligvis lager pulled pork burger, så bruker jeg nesten alltid å ha coleslaw inni burgeren, eller ved siden av.

Denne gangen her valgte jeg å ha i karamellisert løk i stedet. Og det ble helt perfekt!!

Burger med saftig pulled pork krever en god barbequesaus og det fikk den. I tillegg blandet jeg litt barbequesaus i majones som jeg brukte som dressing på brødet. Ikke rart at smakspanelet mitt spurte etter hansker🤣

Det har komt mange svært gode bbq-sauser i butikkene etter hvert. Så om du alt har en god favoritt, må du gjerne bruke den i denne oppskriften.

Dette trenger du til 4 burgere

  • 500g Pulled pork, eller lag selv
  • 4 hamburgerbrød
  • 4 ss barbequesaus, for hjemmelaget se HER

Karamellisert løk

  • 2 store løk
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 2 ss Sukring gold, eller annen søtning
  • 1 ss balsamicovinaigrette
  • salt og pepper

Barbeque dressing

  • 4 ss majones
  • 2 spiseskjeer barbequesaus

Grønnsaker

  • grønn salat, som hjerte/romano/isberg eller krispisalat
  • maiskorn, eller kuttet maiskolbe i skiver som jeg brukte
Pulled pork burger med bbq-saus | matpaaminutter | airfryer

Slik gjør du

  1. Ta kjøttet ut av plastikken og legg det i en ildfast form og hell over kjøttkraften. Stek i airfryer på 170℃ i 25 minutter, eller i ovn som anvist på pakken.
  2. Skrell og kutt løken opp i skiver, ikke for tynne. Stek løken over middels til sterk varme i olje. Når løken begynner å bli brun, tilsett sukrin/søtning og vend litt på løken innimellom. Ha i de øvrige ingrediensene. La løken småputre i 10-15 minutter, eller til væsken er nesten borte. Smak til.
  3. Når kjøttet er ferdig, legg i burgerbrødene. Stek dem på 180℃ i 2-3 minutter. Jeg stekte også maiskolbe skivene samtidig med brødet. Penslet de med litt hvitløksmør. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre, få med all kraften også.
  4. Sett sammen burgeren. Bland sammen majones og bbq-saus og smør det utover hver burgerhalvdel. Begynn så med salat-mais-pulled pork, bbq-saus-karamellisert løk og avslutt med burgertopp.

Kommentar:

Trenger du tips/oppskrifter på digge poteter, eller coleslaw til burgeren, sjekk ut disse:

Beklager noe seint innlegg

Prøver å få ut oppskriften kl. 12:00 hver fredag og det var planen i dag også. Hadde gjort det meste klart og tenkte at de siste justeringene kunne jeg ta via mobilen.

Det har nemlig kokt i Bergen i dag. Tenk det. VI har badet i sol og hatt opp i mot 31 grader. Så jeg gjorde unna mye i går, slik at vi kunne tilbringe dagen på stranda. Men det gikk dessverre ikke helt som planlagt når det kom til blogg innlegget. Nettet/Wordpress var ikke helt på lag. Så det må jeg bare beklage til de av dere jeg svarte at den skulle være ute midt på dagen i dag.

GOD HELG❤❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+