Pytt i panne | Air fryer | matpaaminutter

 

En bortgjemt klassiker som virkelig fortjener en plass i det moderne norske kjøkken.

Ikke bare smaker det helt vanvittig godt, men det er også utrolig enkelt å lage.

Den kan nytes til lunsj og middag, men også som en deilig cowboy frokost en lørdag!

Navnet Pytt i panne sier det meste.

Du tar hva du har av kjøtt, grønnsaker, poteter og deler i like store biter. For å å la det brunes/varmes i stekepanne, eller i airfryer slik vi gjorde.

Så egentlig behøves ikke en oppskrift. Du tar hva du har.

Vi avsluttet siste Påskefrokosten på enkelt vis med Pytt i Panne!

For en Påske vi har hatt. Det har vært HELT FANTASTISK og vi Vestlendinger vet å sette pris på godværet når vi først får det over oss.

Håper du har hatt en nydelig fin påske også<3

I morgen er det hverdag igjen, men godværet ser ut til å vare en stund videre her.

Jeg tenkte derfor at denne enkle frokost retten her var perfekt å dele i dag.

Den kan lages på rester du måtte ha i kjøleskapet. Grønnsakene og kjøttet kan erstattes med andre. Passer perfekt for deg som kanskje har blitt litt matlei etter Påsken og eller for deg som vil gjøre det enkelt, men godt!

Den kan også lages i større mengder da den er perfekt å varme opp igjen.

test alt text
Pytt i Panne

Som du ser på bilde under her, har jeg brukt Chiliolje som topping.

Det gir liksom en siste Finish.

Har du ikke chiliolje, bruk Tabasco eller litt fersk chili.

 

Ingredienser du trenger til 1 porsjon

  • 150 gram ferdig kokt potet
  • 40 gram smårett skinke
  • 1/4 rødløk
  • 2 grønne asparges
  • 2 snacks paprika
  • 5 Cherry tomater
  • 1 ss hakket persille
  • 1,5 ss soyasaus
  • 1 ss HP saus
  • 1 liten klype salt
  • 2-3 drag med pepperkvern
  • Tabasco, kan sløyfes
  • chiliolje så mange dråper du ønsker

Ha alle ingrediensene over i en ildfast form eller brett. Miks sammen og bland i krydder og olje. Server gjerne med et speilegg oppå.

Ha i airfryer og stek på 180-190℃ i 10 minutter.

Kan stekes på panne i ovn også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »