Tomatsuppe | matpaaminutter

Hjemmelaget tomatsuppe lages like raskt som en posesuppe, men smaken derimot…..Er som natt og dag !!

Har du først smakt hjemmelaget, lager du den garantert oftere i fremtiden.

Ofte blir tomatsuppe til en enkel lunsj. Har du derimot i fullkorn pasta, kylling/kalkun pølser, egg og krutonger, har du en mettende suppe som uten problemer kan serveres som middag.

Oppskrift til 3-4 personer

1 stor gul løk

1 ss hvitløk pure / eller 1 fedd hvitløk

2 ss tomat pure

1 ss sukrin gold

1 boks (400g) hakket tomat

6 dl kylling kraft / eller grønnsak kraft

1 dl lett melk

1 dl lett matfløte

1 ss tørket timian

1knivspiss chili pulver

salt & pepper

Eventuelle rester av ferske tomater er supert å ha oppi

4 stk kylling & kalkun pølser

60 g pastaskruer , fullkorn

4 hardkokte egg

Krutonger, men ikke et must

Slik gjør du

Kok pasta som anvist på pakken.

Kok egg i 8 minutter.

Kutt løk i terninger og stek i litt olje.

Tilsett hvitløk, tomat pure og sukrin

Ha så i kraft og hakkede tomater

Kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper og juster gjerne med mer sukrin og chili .

Kjør suppen glatt med en stavmikser.

Skjær pølser i skiver og ha i den ferdig kokte pastaen .

Egg og krutonger kan du servere i egne skåler .

Tips

Har du med suppen på termos i påsken og ikke vil ha i pasta og pølse, dropp det.

Ha eller med pannekaker og ha til suppen 🙂

Søk gjerne i søkefeltet for oppskrift på pannekaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+