Da var det endelig fredag igjen og mange som har planer om å lage Taco / pizza!
Denne herlige pizzaen , laget vi sist helg . Den falt i god smak , selv om Mini kokken min spiste RØMME med Pizza på 🙂
Oppskriften under, er laget på Spelt mel.
Ingen problem om du bytter det ut med hvetemel i stedet.
Kanskje denne må gjentas neste helg når det blir dobbel bursdagsfeiring her hjemme.
Uansett, ønsker deg en STRÅLENDE helg og samtidig vil jeg takke DEG.
Takke for at du tar deg tid til å stikke innom Bloggen min.
Setter stor pris på alle slags tilbakemeldinger❤
OPPSKRIFT 1 langpanne
BUNN
2,5 dl lunkent vann
1 pk tørrgjær (10-12g )
1 liten klype salt
2 ss tomatpesto , valgfritt (oppskrift : skriv pest i søkefeltet
2 ss olje
400 g sammalt spelt , ca
200 g siktet spelt , ca
FYLL
3-4 ss Peppes Pizza saus ( fusker iblant vi også )
400 g karbonadedeig
1 pk taco krydder
1 boks mais korn
1-1,5 dl vann
revet ost , Norvegia lett ( eller din egen favoritt)
tortilla chips, den med ost /cheddar er vår favoritt
Slik gjør du
Lag deigen og sett til heving i ca 30 minutter ( skal bli dobbel størrelse)
Stek karbonadedeig og ha i krydder og vann.
Bak ut deigen og tilsett gjerne mer mel .
Klapp deigen utover bakebrettet, pensle med pizza saus og fordel fyllet godt oppå
Ha mais over og legg på Tortilla chips i den mengde du har lyst .
Ha over ost og stek i ovnen på 225 grader i ca 25 minutter
La den stå å hvile noen minutter før du begynner å skjære i den .
Server gjerne med salat og en enkel dressing til
RIKTIG GOD HELG TIL DEG❤