Protein rundsykker | matpaaminutter

 

I går lagde jeg ny runde med protein rundstykker. Veldig glad i basis oppskriften, men gjør ofte en liten vri på dem for ikke gå lei:-p

Denne gangen valgte jeg å lage rundtrykker i litt oval form. Tilsatte Chiafrø og Philadelphia ost i deigen.

Litt for smakens skyld, men også for å få i mer næring. Chiafrø inneholder mye Omega-3 og blant annet fiber.

Denne er den beste av kanskje 10 varianter jeg har laget så langt, av denne typen proteinbrød.

Håper du har lyst å teste de ut også og at du blir like fornøyd:-)

Send meg gjerne en tilbakemelding her, eller bruk #matpaaminutter på Instagram

Oppskrift Ca. 12 rundstykker

  • 4 egg
  • 1 stor boks mager cottage cheese
  • 200 g lettkokte havregryn
  • 50 g chiafrø
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss Philadelphia light

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 210 grader.
  2. Bland alt i en stor bolle og kjør massen sammen med en stavmikser.
  3. La den stå å svelle i 5 minutter.
  4. Ha et glass med kaldt vann og en spiseskje når du skal forme rundstykkene. Deigen er nokså klissete.
  5. Stek i midterste del av ovnen i ca.15-20 minutter, eller til de har fått en fin og gylden farge.

Steketid i en airfryer Ca. 15 minutter på 170 grader og evt. 2 minutter ekstra på 190 grader for ytterligere krisp

Kommentar:

Nystekte rundstykker smaker himmelsk med brunost på.

Rundstykkene oppbevarer jeg på en krukke, men fryser ned det som vi ikke klarer spise innen 2-4 dagers tid.

Rundstykke oppskriften kan også brukes til å lage langpanne brød, se her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »