En skikkelig digg salat med masse deilige smaker og konsistenser, nam nam!
Jeg elsker scampi og kunne spist det 365 dager i året i forskjellige varianter.
Denne salaten metter godt og passer like godt til middag som lunsj i matpakken din.
Prøv den gjerne du også.
Dette trenger du til en porsjon:
15 stk. scampi
hvitløk
olje
chili
honning
30 g pasta skruer
½ avokado
20 gram feta ost
4 cherrytomater
½ rødløk
1 pose baby leaf mix salat eller lignende
1 ss sitronolje ( evt oliven olje og en ferskpresset sitron
1 ss mango eddik, kan erstattes med balsamico eddik
saften av en halv lime
Slik gjør du:
- Kok pasta som anvist på pakken.
- Kutt alle grønnsaker til salaten
- Mariner scampi i litt olje, hvitløk og chili. Stek i varm panne Ha over litt honning når du snur de i panna. Vend de så inn i salaten sammen med den ferdig kokte pastaen.
- Bland oljene i en skål og drypp over sammen med saften fra en halv lime. Smak til!!
Scampi i AIRFRYER: stekes på 200 grader i 3-4 minutter på hver siden. Honning på når du snur dem. Bruker å legge de i en ildfast form, eller trer de på spyd og legger på risten.