Alt i ett fiskeform med sei, løk og tomater laget i airfryer
Denne nydelige og smaksrike fiskeformen var det Svein, kollega og stuert på en oljeplattform som viste meg. Siden har den fulgt meg.
Fiskeformen finner du også i den nyeste kokeboken min, Den store airfryer kokeboka 2 på s. 104.
Skulle det være problematisk å få tak i sei, må du gjerne bruke torsk, steinbit eller hyse.
I dag brukte jeg frossen sei som jeg lot ligge i kjøleskapet å tine i forkant.
Jeg håper denne frister og at du kommer til å lage denne minst like ofte som oss fremover.
Ett av mine nyttårsforsetter dette året, er å spise mer fisk og sjømat. Vi spiser det nokså ofte, men målet må være minst 3 ganger i uka. Og da snakker jeg middag. Er du flink å spise fisk? Kostrådene anbefaler oss minst 2 ganger i uka. Jeg er heldig som har en datter som liker fisk, så dette bør vi klare.😍
Den store Airfryer kokeboka 2 har nå vært ute i snart 4 måneder og den har allerede solgt langt mer enn forventet.
Det er jo umulig å oppnå samme suksess to ganger, på så kort tid. Så jeg kan love deg at jeg har vært svært nøktern og med beina og realismen godt plantet på jorda. Men vi har snart solgt ut første opplag, som for øvrig var på hele 16.000 eksemplarer!
Er det ikke helt vilt???
Den første kokeboka har også tatt helt, nå etter bok 2 kom ut. Bare i Norge har den nå solgt snart 80.000 eksemplarer på litt over 1 år.
I Danmark tror jeg vi er oppe i 5 eller 6 opplag, noe jeg aldri hadde sett for meg.
Uansett, tusen takk til alle som har kjøpt boka eller bøkene mine. Det betyr så uendelig mye og jeg er så takknemlig for alle muligheter det har gitt meg.
Den ultimate airfryer tilbehørserie
Jeg har jo også nylig lansert min helt egen produktserie sammen med Panetti.no En tilbehørspakke til deg som bruker airfryeren ofte og til alt. En pakke som gir deg enda flere muligheter med airfryeren og færre begrensninger.
I tillegg er det et par tilleggsprodukter i pakken som er ganske så nyttig når det kommer til matlaging generelt. I tillegg har vi tenkt på at du skal slippe å brenne deg. For det er ikke bare bare å løfte ut former og mat fra maskinen. Ta en titt HER om du vil lese mer om pakken.
Du kan bruke RABATTKODEN min:MPM250 så får du hele 250kroner i avslag.
I tillegg gratis frakt og åpent kjøp i 100 dager.
Produktene har hele 5års garanti.
Tagg meg gjerne #airfryertrude så re-poster jeg kanskje ditt bilde og oppskrift.
I pakken får du bruksanvisning på både norsk og engelsk. I tillegg forklarer vi helt enkelt hva du kan bruke de 13 ulike delene til.
AirfryerTrude silikonform, perfekt for gratenger, kaker, gjærbakst og oppvarming av mat m.m.
Dette trenger du til fiskeformen, ca. 4 porsjoner
- 600 g seifilet
- 1 rødløk
- 1 løk
- 4 tomater
- 2 1/2 dl kokosmelk
- 2 1/2 dl lett matfløte
- 1 liten sitron
- salt og pepper
- revet ost
Slik gjør du
- Tørk godt av seifileten opp i mindre stykker om du har hel fersk filet. Ha på salt og pepper. Skrell løken og kutt dem opp i ringer, og tomatene i skiver.
- Legg løken og tomatskivene lagvis i en form som tåler varme ( på bilde Panetti AirfryerTrude form i silikon) . Legg så fisken oppå.
- Bland sammen fløte og kokosmelk. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Hell blandingen over fiskefiletene og sett formen i din airfryer. Stek dem på 180℃ i 16 minutter.
- Når det gjenstår 5-7 minutter, kan du ta på osten og steke videre til den er gyllen og fin.