Gratinert fiskeform i Airfryer | matpaaminutter

 

Har du gått tom for middag forslag? Fortvil ikke, her får du oppskrift på en skikkelig god fiskeform med masse god smak!!

Jeg gratinerte fisken i Airfryer, men denne passer vel så godt å lage i stekeovnen også!

Denne lettlagde fiskeformen, er utrolig smaksrik og den faller garantert i god smak hos både store og små.

Har faktisk servert denne til «mennesker som ikke liker fisk» og som da knapt trodde det var fisk de spiste!

En digg middag

Denne kan du servere som en god søndagsmiddag, så vel som til hverdags..

Har du ikke tid å koke poteter, bruk ekstra grønnsaker eller kok litt pasta i stedet.

Da har du middag ferdig på 20 minutter. Sunn og enkel hverdagsmat rett og slett!

Håper du vil prøve den også. Ellers så setter jeg utrolig pris på alle tilbakemeldinger.

Del gjerne oppskriften videre til venner og kjente❤

.

Oppskrift 4 personer

  • 600 g Hvit fisk ( torsk / sei / brosme / lyr / lange
  • 4 tomater
  • 2 rødløk
  • 4 dl kokosmelk, lett Ca. ( kan byttes ut med fløte om du ikke liker kokosmelk)
  • Revet ost
  • Salt& pepper
  • Sitron
  • 8 -10 poteter Poteter

Slik gjør du

  1. Kok potetene. Kutt løk og tomater i skiver. Legg de lagvis en smurt ildfast form. Legg fiskefiletene oppå og krydre med salt& pepper.
  2. Hell over kokos melken og ha over litt sitron saft.
  3. Ha over revet ost og gratiner i ovnen på 200 grader til osten har fått gyllen farge. I Airfryer på 200 grader i ca 10-12 minutter I ovn på 200 grader i Ca. 16 minutter

Kommentar: Har du lyst å piffe den opp litt, kan du tilsette store reker i formen og gjerne ha i flere sorter fisk i formen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »