Lompe-lasagne

 

Deilig Lasagne som passer perfekt på travle dager, men også som digg fredagskos.

En noe sunnere og enklere variant enn klassikeren. Hvor pasta er byttet ut med lomper og ostesausen har blitt erstattet med cottage cheese!

Har du rester av tomater, løk, gulrøtter eller lignende, kan du fint bruke de i denne lasagnen.

Dersom du har barn som ikke liker alle grønnsaker, gi de et oppkok .Kjør de så med stavmikser sammen med de hakkede tomatene før du har det over karbonadedeigen!!

Ingredienser

  • 400g karbonadedeig
  • 1 løk
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 0,5 dl vann
  • 0,5 dl lett matfløte
  • 1 ts paprikakrydder
  • 0,5 ts sukringold
  • 1 ts basilikum ( frisk om du har)
  • 1 ss timian Salt og pepper
  • 8 lomper
  • 1 stor boks cottage cheese
  • Ca.50 g revet ost
  • Valgfri salat som tilbehør

Slik gjør du

  1. Forvarm steikeovnen til 180 grader.
  2. Stek karbonadedeig til den er gylden brun. Ha i krydder, hakkede tomater og fløte. La det småkoke i 5 minutter.
  3. Finn frem en ildfast form og legg kjøttsaus, cottage cheese og lomper lagvis og avslutt med ønsket mengde revet ost.
  4. Sett i ovnen og stek i Ca. 20-25 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »