Hei på deg
En god stund siden forrige blogg innlegg, men jeg har dessverre vært innlagt på sykehuset. Har måttet operere 2 ganger på få dager.
Det hele har vært veldig ubehagelig og ikke minst en smertefullt opplevelse
Kom hjem på mandag kveld og begynner å kjenne tegn på bedring .
Denne deilige kylling retten, skulle jeg delt samme dag som jeg ble innlagt. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.
Jeg stekte min filet i Airfryer, men du må gjerne steke den i oven eller i stekepanne .
Oppskrift 2 porsjoner
Potet salat
- 5 poteter med skall
- 1 rødløk
- 2 reddiker
- 7-8 blader bladspinat
- 5 ss Akasie honning
- Saften av en halv lime
- 2 ts timian, helst frisk
- 2 ss hakket persille
- salt&pepper
Kylling
- 2 kylling fileter
- tomat pesto, hjemmelaget tomatpesto finner du her
- Revet parmesan
- Mini paprika
- cherrytomater
Slik gjør du
- Kok potetene og avkjøl før du deler dem opp. Bland resten av ingrediensene i en skål og vendt i de lunkne potetene. Smak til med salt og pepper og evt. mer lime/honning .
- Smør pesto utover kylling filetene og vend så i revet parmesan. Stek på høy varme i starten ( 200grader) og skru gjerne ned når du har fått en fin steke skorpe. Steketiden varierer men 12 minutter i airfryer. På panne 6-7 minutter på hver siden.
- Ha paprika og tomater inn i ovn/ airfryer samtidig
- Server kylling med de grillede grønnsakene og ha godt med spinatblader og litt reddiker på tallerken. Ha så oppå potet salat.
Velbekommen☺
Andre kyllingretter laget i Airfryer, ta en titt her:
Kylling schnitzel oppskrift, her
Balsamico kylling oppskrift, her
Kylling cordon Bleu oppskrift, her
Deilige retter. Skal prøve meg på cordon bleu,som vi fikk i Tyrkia.
Tusen takk:-) Cordeon bleu er et meget godt valg, elsker det. Laget både med svin, kylling og fisk flere ganger. Masse lykke til❤