Sprøstekt kyllingfilet | airfryer | matpaaminutter

 

Hei på deg

En god stund siden forrige blogg innlegg, men jeg har dessverre vært innlagt på sykehuset. Har måttet operere 2 ganger på få dager.

Det hele har vært veldig ubehagelig og ikke minst en smertefullt opplevelse

Kom hjem på mandag kveld og begynner å kjenne tegn på bedring .

Denne deilige kylling retten, skulle jeg delt samme dag som jeg ble innlagt. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

Jeg stekte min filet i Airfryer, men du må gjerne steke den i oven eller i stekepanne .

Oppskrift 2 porsjoner

Potet salat

  • 5 poteter med skall
  • 1 rødløk
  • 2 reddiker
  • 7-8 blader bladspinat
  • 5 ss Akasie honning
  • Saften av en halv lime
  • 2 ts timian, helst frisk
  • 2 ss hakket persille
  • salt&pepper

Kylling

  • 2 kylling fileter
  • tomat pesto, hjemmelaget tomatpesto finner du her
  • Revet parmesan
  • Mini paprika
  • cherrytomater

Slik gjør du

  1. Kok potetene og avkjøl før du deler dem opp. Bland resten av ingrediensene i en skål og vendt i de lunkne potetene. Smak til med salt og pepper og evt. mer lime/honning .
  2. Smør pesto utover kylling filetene og vend så i revet parmesan. Stek på høy varme i starten ( 200grader) og skru gjerne ned når du har fått en fin steke skorpe. Steketiden varierer men 12 minutter i airfryer. På panne 6-7 minutter på hver siden.
  3. Ha paprika og tomater inn i ovn/ airfryer samtidig
  4. Server kylling med de grillede grønnsakene og ha godt med spinatblader og litt reddiker på tallerken. Ha så oppå potet salat.

Velbekommen☺

Andre kyllingretter laget i Airfryer, ta en titt her:

Kylling schnitzel oppskrift, her

Balsamico kylling oppskrift, her

Kylling cordon Bleu oppskrift, her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »