Kyllingvinger| airfryer | matpaaminutter

DIGG helge snacks som jeg tror passer de aller fleste!

Her har vi brukt RÅ vinger fra Rema1000 som vi har tint over natten i kjøleskapet.

Vi har også brukt Airfryeren til å grille disse , men du må gjerne steke de i vanlig ovn !

Tilbehøret her består av hjemmelaget Barbeque saus, mais stuing, hvitløk dressing , rå stenger av agurk og gulrot.

Du må gjerne ha bakt potet, pommes eller noe i den duren til også 🙂

Deler oppskrift på tilbehør og kylling like under!

Ha en fortreffelig helg Dere 🙂

Barbeque saus

1 løk

1 hvitløk eller 2 fedd

1 boks hakkede tomater

3 ss akasie honning

3 ss sukrin gold

3 ss ketchup

10-15 dråper tabasco

3 ss worchester saus

2 ss eddik 7%

2 ss aromat

3 ss chili saus

2 ss grov sennep

2 ss røykolje , se bilde over

Slik gjør du :

Ha alt over i en liten kjele. kok opp, smak til og kjør den glatt med blender .

Ps : sausen kan brukes varm og eller kald.

Du kan lage chili majones, ved å blande den ut i litt majones.

Du kan bruke den i pasta , til Tapas osv.

Mais stuing

1 boks mais

1,5-2 dl lett mat fløte

1 ts samba olec , dersom du ikke får tak på det bruk chili krydder

Maizena , til passe tykkelse

salt& pepper

Slik gjør du

Ha mais og fløte i en kjele.

Tilsett samba olec og kok opp. Jevn med maizena til nokså tykk stuing. Smak til med salt og pepper .

Kylling vinger

Krydre med en blanding av : salt, pepper, hvitløk , grill krydder, chili, oregano og paprika krydder.

Lag deg en liten skål og strø deretter over kyllingen og bland godt.

Stekes i Airfryer på 200 grader i ca 15 minutter, i ovn samme grader men gjerne 20 minutter steketid.

Du ser på fargen når de er ferdig !

Hvitløkdressing 1 beger

halv boks mager kesam

halv boks majones , lett

1 fedd hvitløk

1 ts sukrin gold

1 ts hakket persille

saften av 1 ts lime

salt&pepper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »