Sukkerfri mangochutney | matpaaminutter

 

Mangochutney som aldri slår feil.

Hva med å lage den og gi i julegave til noen du er glad i?

Passer godt til retter med ost, på kylling, burger, ris, laks, skinke, pasta osv.

I og med at det er en Indisk klassiker, så passer den utmerket til indiske retter !!

Her kan du justere chili mengden etter din smaks sans.

Den kan oppbevares på glass med lokk i flere uker så lenge den står kjølig.

Sukkerfri hjemmelaget mango chutney

Oppskrift til et glass på 0,4

  • 2 -3 mango i terninger
  • 1 eple , skrelt i terninger
  • 1/4 rød chili , smak og behag
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1 ss raspet ingefær
  • 4 ss sukrin gold
  • 5 ss eddik 7% 1
  • ss curry paste
  • Salt & pepper

Slik gjør du

  1. Stek alt i litt olje og la det småkoke i 10 min.
  2. Smak til og mos den gjerne bittelitt med stavmikser, men ikke la den bli helt most.
  3. Avkjøl og ha over på glass med tett lokk

Kommentar: Kan stå ukesvis i kjøleskapet.

Visste du at mango er en av Verdens mest spiste frukter og at den er rik på C og A vitaminer i tillegg til Antioksidanter.

Når det er mango på tilbud, bruker jeg å kjøpe inn mye. Som du ser på bildet ovenfor.

Da skjærer jeg de opp , fryser ned og har over i små poser .

Da har vi klart til smoothie eller frossen snacks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »