Vaffeldagen | Sukkerfrie fullkornsvafler

 

Den store VAFFELDAGEN er i år som i fjor den 25 mars, altså i morgen!

har vært inne frisket opp denne med nye bilder i dag.

Vi laget vafler i ettermiddag, det vil si min datter laget, jeg stekte.

I morgen blir de med som frokost i barnehagen.

Fullkornvafler kan like godt spises til frokost som dessert.

Under oppskriften finner du masse tips til hva som passer å ha på disse herlige vaflene.

Du finner flere varianter av vafler her på nettsiden, bruk søkefeltet.

Om du ikke fristes av disse, anbefaler jeg deg å søke opp Pizzavafler i søkefeltet.


fullkornsvafler uten sukker

vaffeldagen 2019

Denne oppskriften gir Ca. 8-10 vafler

  • 3 egg
  • 150 g Fibra fullkornsmel
  • 100 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 4 ss sukrin gold
  • 0,5 ts kardemomme
  • 2,5 dl lett melk
  • 30 g smør
  • 3 ss lett rømme / mager kesam
  • 1 ts vanilje pulver/stevia dråper med vanilje eller lignende

PS: i dag tok vi en liten slump zero vaniljesaus, i steder for vaniljepulver.

Slik gjør du:

  1. Bland sammen alt det tørre og ha deretter i væske.
  2. Rør inn smeltet smør til slutt. La den røren hvile noen minutter før steking.

Hva er godt å ha på vafler:

  • Rømme/kesam
  • syltetøy
  • frukt & bær
  • smør& brunost
  • ost& skinke
  • sjokoladepålegg
  • valgfri
  • smør og sukker
  • Banan og bær med salt karamellsaus var på mine to i dag!

Sukkerfrie fullkorsnvafler 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »