Den store VAFFELDAGEN er i år som i fjor den 25 mars, altså i morgen!
har vært inne frisket opp denne med nye bilder i dag.
Vi laget vafler i ettermiddag, det vil si min datter laget, jeg stekte.
I morgen blir de med som frokost i barnehagen.
Fullkornvafler kan like godt spises til frokost som dessert.
Under oppskriften finner du masse tips til hva som passer å ha på disse herlige vaflene.
Du finner flere varianter av vafler her på nettsiden, bruk søkefeltet.
Om du ikke fristes av disse, anbefaler jeg deg å søke opp Pizzavafler i søkefeltet.
fullkornsvafler uten sukker
vaffeldagen 2019
Denne oppskriften gir Ca. 8-10 vafler
- 3 egg
- 150 g Fibra fullkornsmel
- 100 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 4 ss sukrin gold
- 0,5 ts kardemomme
- 2,5 dl lett melk
- 30 g smør
- 3 ss lett rømme / mager kesam
- 1 ts vanilje pulver/stevia dråper med vanilje eller lignende
PS: i dag tok vi en liten slump zero vaniljesaus, i steder for vaniljepulver.
Slik gjør du:
- Bland sammen alt det tørre og ha deretter i væske.
- Rør inn smeltet smør til slutt. La den røren hvile noen minutter før steking.
Hva er godt å ha på vafler:
- Rømme/kesam
- syltetøy
- frukt & bær
- smør& brunost
- ost& skinke
- sjokoladepålegg
- valgfri
- smør og sukker
- Banan og bær med salt karamellsaus var på mine to i dag!
Sukkerfrie fullkorsnvafler 2018