SUKKERFRIE KOKOS BOLLER | matpaaminutter

 

Valentines Day er rett rundt hjørnet og kanskje har du planer om å lage dessert til noen du er glad i <3

Da kan disse SØTE og sukkerfrie skum bollene være noe for deg.

De er ikledd 70 % sjokolade, men bruk gjerne SUKKERFRI eller annen favoritt sjokolade.

Du kan også lage den som en kake, da kler du en form med folie og fyll den med massen i stedet for!

Disse publiserte jeg her i fjor februar og viste da deler av prosessen på Snapchat.

I år blir det dessverre ikke tid til disse herlighetene.

Til helgen skal vi begge to her hjemme feire bursdagene våre, så litt søtt og snacks skal lages. Er du nysgjerrig, følg med på Insta story og Snap når helgen nærmer seg.

test alt text
Kokosboller
 

OPPSKRIFT

100g eggehvite ( ca 3 egg )

5 ts sukrin melis

5-6 plater gelatin

1-2 ss vann

70% sjokolade ca 70 g

2 ss kokos fett e.l

1 dl kokos masse , ca

Slik gjør du

Legg gelatin i en bolle med kaldt vann i ca 5 minutter.

Stivpisk eggehvitene og ha i melis på slutten.

Klem ut vannet fra platene og ha de over i en kjele med vannet. Smelt og hell i en tynn stråle mens du pisker eggehvitene.

Ha massen oppi brødposer , hvor du klipper et hull i et hjørne til å sprøyte den ut.

Form til små baller eller bruk en slikkepott og fordel det utover en annen form .

Sett kjølig et par timer.

Smelt så sjokolade over vannbad og ha i 2 ss kokos fett /olje .

Ta egg massen ut og løft ballene opp med en gaffel og bruk en STOR SKJE til å helle over sjokoladen .

Strø så over kokos masse. Om du vil ha farget kakedryss bruker du det.

Oppbevares i en tett boks hvor det er kjølig. Holder seg i minst 1 ukes tid om ikke lengre.

HÅPER DERE VIL LIKE DE 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+