Syltet rødløk uten tilsatt sukker

Syltet rødløk uten tilsatt sukker | matpaaminutter

Syltet rødløk, en klassiker som passer til nesten alt! Nesten krise om det er tomt i kjøleskapet!

Her brukes den som tilbehør, da spesielt til fisk. Men også godt til Taco, på burger, til biff, i salat, på knekkebrød med leverpostei med mye mer.

Skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har delt oppskriften med dere her tidligere, for dette lages minst 1 gang i måneden her, om ikke mer. Innmari godt er det, så vel verdt å prøve om du ikke har laget det tidligere!

Det er også noe jeg bruker å lage til tante og onkler hver eneste jul❤

Syltet rødløk uten sukker

Dette trenger du til et glass

  • 4 mellomstore rødløk, eller 250 gram
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl 7% eddik
  • 3 ss sukrin gold
  • 1 klype salt
  • 8 hele pepperkorn

Slik gjør du

  1. Skrell og kutt løken opp i runde skiver. Legg den i rene, eller steriliserte glass som har lokk.
  2. Kok opp de øvrige ingrediensene og smak. Jeg liker nokså sterk eddik smak, men dette er jo litt smak og behag.
  3. Hell laken over rødløken og sett på lokket. Pass på at all løk er dekket med laken. Sett i kjøleskapet noen timer, eller lengre.

Kommentar:

Den syltede løken har lang holdbarhet, opptil flere uker,

Vi brukte Eplecidereddik i dag, da 7% eddiken er lagret i en eller annen kasse, som jeg ikke orket å lete etter.

( Nytt kjøkken, nærmer seg ferdig)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »