Taco pannekaker | matpaaminutter

 

Taco pannekaker! Desserten du kan nyte til frokost, lunsj og/eller til kveldsmat!

Super enkle, litt sunnere og proteinrike pannekaker fylt med deilig frukt &bær.

Luftig krem av cottage cheese, gresk yoghurt og ikke minst den gode («tacosausen» ) flytende appelsinblomst honningen.

Seriøst godt!!!

Oppskrift Ca. 10 Stk.

  • 3 ss gresk yoghurt naturell
  • 4 egg
  • 2 ts bakepulver
  • 40 g havregryn/mel (ha havregryn i en blender og lag ditt eget mel istedet for å kjøpe)
  • 50 g sammalt spelt
  • 70 g siktet spelt
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss smeltet smør eller olje
  • 1,5 dl lettmelk eller skummet kulturmelk

FRUKT OG BÆR ( bruk dine favoritter og det som du har )

  • Blåbær
  • Jodbær
  • Gul/grønn kiwi
  • aprikoser
  • mango
  • cottage cheese
  • Honning
  • gresk yoghurt

Slik gjør du

  1. Bland egg og yoghurt godt sammen og ha deretter i alt det tørre og spe med melken. Kjør glatt med stav mikser eller blender.
  2. Ha i smør og la den svelle et par minutter før du steker de. Ikke snu pannekakene før du ser det kommer bobler.

Kommentar:

Husk også at når de er snudd trenger de knapt steke på andre siden.

Jeg bruker å lage mine nokså tykke, men du lager den tykkelsen du selv foretrekker.

Lag en krem av cottage cheese og gresk yoghurt (blander 50/50) ha i frukt og krem og ha over honning til slutt.

For å se oppskrifter på flere pannekaker/lapper, se her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+