Taco pannekaker! Desserten du kan nyte til frokost, lunsj og/eller til kveldsmat!
Super enkle, litt sunnere og proteinrike pannekaker fylt med deilig frukt &bær.
Luftig krem av cottage cheese, gresk yoghurt og ikke minst den gode («tacosausen» ) flytende appelsinblomst honningen.
Seriøst godt!!!
Oppskrift Ca. 10 Stk.
- 3 ss gresk yoghurt naturell
- 4 egg
- 2 ts bakepulver
- 40 g havregryn/mel (ha havregryn i en blender og lag ditt eget mel istedet for å kjøpe)
- 50 g sammalt spelt
- 70 g siktet spelt
- 2 ts bakepulver
- 1 ss smeltet smør eller olje
- 1,5 dl lettmelk eller skummet kulturmelk
FRUKT OG BÆR ( bruk dine favoritter og det som du har )
- Blåbær
- Jodbær
- Gul/grønn kiwi
- aprikoser
- mango
- cottage cheese
- Honning
- gresk yoghurt
Slik gjør du
- Bland egg og yoghurt godt sammen og ha deretter i alt det tørre og spe med melken. Kjør glatt med stav mikser eller blender.
- Ha i smør og la den svelle et par minutter før du steker de. Ikke snu pannekakene før du ser det kommer bobler.
Kommentar:
Husk også at når de er snudd trenger de knapt steke på andre siden.
Jeg bruker å lage mine nokså tykke, men du lager den tykkelsen du selv foretrekker.
Lag en krem av cottage cheese og gresk yoghurt (blander 50/50) ha i frukt og krem og ha over honning til slutt.
For å se oppskrifter på flere pannekaker/lapper, se her