Tacograteng | matpaaminutter

Da nærmer det seg helg igjen og hvis du er ute etter litt Taco inspirasjon, er denne for deg.

En nokså sunn, enkel og innmari god grateng med tacokjøtt.

Vi Nordmenn elsker TACO og svært mange av oss spiser dette fast hver eneste helg!

Her i huset er minsten på 5 år veldig glad i Taco og kunne sikkert spist det hver eneste dag.

Denne gratengen kan du servere som hverdagsmat eller som helge kos, alt ettersom.

Den er sunn, enkel og kjapp å lage. Tilbehøret kan være det samme du serverer til vanlig Taco.

Mange av mine SnapChat følgere har fått et forsprang på denne gratengen, da de fikk oppskriften forrige uke.

Allerede fått mange gode tilbakemeldinger på gratengen.

Den har blitt spist av både små og store barn i tillegg til voksne, veldig kjekt at så mange har laget den allerede.

Håper du vil teste denne ut i løpet av helgen❤

 

Oppskrift

  • Ca.600 g karbonadedeig
  • 2 Pk tacokrydder
  • 2-3 dl vann
  • 1 stor boks mager Cottage Cheese
  • 4 ss Yoghurt naturell
  • 1 ss pasta krydder (Cemo)) eller en mix av: salt, pepper, timian, chili, oregano, rosmarin, paprika
  • Ca. 6 Stk. lasagne pastaplater, spørs litt på formen du skal steke i.
  • Hvitost lett, ønsket mengde. Vi brukte ca. 10 skiver.

Tilbehør

  • Lett rømme
  • Guacamole
  • Salsa, hjemmelaget versjon, se HER
  • Salat med tomater, rød løk, agurk og mais.

Slik gjør du

  1. Stek karbonadedeig og krydre med taco krydder og tilsett 2-3 dl vann.
  2. Sett stekeovnen på 225 grader. Bland i CC med yoghurt og bland i pastakrydder.
  3. Legg CC i bunn, deretter pastaplater og kjøttsaus. Lag så mange lag du kan og avslutt med ost. Stek i ovnen i ca. 20-25 minutter!

For flere Taco retter fra oss, ta en titt HER

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »