Airfryet toast med brie og parmaskinke

Toast med brie, pære og Parmaskinke i airfryer | matpaaminutter

En nydelig toast med massevis av deilige smaker og ulike konsistenser, denne må du prøve!

Dette er den tredje toasten/smørbrødet jeg deler med dere denne uken og kanskje den som overgår alle.

Saftig og godt brød ristet i airfryer deretter smurte jeg skivene med hjemmelaget pesto og hadde på brie. Satt de tilbake i airfryeren, slik at osten smeltet. Deretter hadde jeg på litt ruccola, stekte pærer, parmaskinke og deilige norske bjørnebær.

Dette er skikkelig snaddermat. Mat som du også forhåpentligvis vil digge!

Det nærmer seg helg

Dette er et smørbrød som du kan lage til klubbkveld med venninner, lunsj, eller som snadder mat i helga.

Hvis du lager denne, fortell meg gjerne hva du syns❤️

I morgen kommer det enda en toast fra meg og har kanskje en siste på lørdag! Neste uke er målet å få ut 2 deilige oppskrifter til til dere, hvorav den ene er en vegetar pastasalat, som jeg tror dere vil like godt!

I dag skal jeg ut å spise. Jeg har blitt mat anmelder for to lokalaviser, Askøyværingen og Vestnytt.

For interesserte finner du de HER og HER

Skikkelig gøy og en jobb jeg syns er veldig givende. Og dette har virkelig engasjert lokalbefolkningen hver eneste uke siden vi begynte i juni. Stedet vi skal på i dag, er et sted vi har fått flere tips om, så dette gleder jeg meg masse til.

Airfryet toast med brie og parmaskinke

Til 3 store toast/smørbrød trenger du

 • 3 store brødskiver, gjerne landbrød, surdeigsbrød eller annet godt brød
 • 3 rause spiseskjeer hjemmelaget pesto ( oppskrift finner du her)
 • 100 g brie
 • 2 pærer
 • 1 ss honning
 • 1 liten teskje smør
 • ruccolasalat
 • 6 skiver med parmaskinke
 • 10-12 friske bjørnebær

Kommentar: Av erfaring, spesielt her på Askøy hvor vi bor, er det ikke alltid like enkelt å få tak i runde landbrød. Men har nylig funnet ut at Kiwi har, så det er jeg glad for. Det er ikke alltid vi har selvbakte brød her hjemme.

Slik gjør du

 1. Rist først brødsivene i airfryern, på 200℃ i 4-5 minutter, til det er gyllen og krispy. Smør pesto utover hver brødskive og legg på oppskåret brie på hver skive.
 2. Kutt deretter opp pærene i tynne halvmåner og legg dem i bunnen av airfryeren om du har mulighet til å fjerne risten. Ellers kan du legge dem i en form som tåler varme. Ringle over honning og ha i smør. Stek pærene i 4 minutter på 200 ℃, vend litt på dem halvveis i steketiden.
 3. Ta ut bærene og legg dem i en skål, med saften som ligger i beholderen.
 4. Legg brødskivene tilbake i airfryeren. ( trenger ikke vaske den selv om du nylig stekte pærene). Stek på 185℃ i 5 minutter, eller til osten har smeltet.
 5. Ta ut brødet og legg på litt av pærene, deretter ruccolasalat, mer pærer, deretter bjørnebær og parmaskinke. Til slutt kan du helle stekesjyen fra pærene over toastene. Gir en ekstra god smak. Avslutt gjerne med en liten skje pesto på hver om du er veldig glad i pesto, det er vi😍

Under ser dere bilder av alle 3 toastene jeg har delt oppskrift på denne uken på bloggen. Og forhåpentligvis rekker jeg enda en i morgen og en på lørdag😍

#airfryer #airfryermat #airfryertilbehør #airfryertrude #biff #boller #brød #dessert #dressing #fiskemiddag #frokost #gjærbakst #gresskar #grillmat #gryterett #høstmat #jul #kylling #lam #lunsj #mango #matpakke #panetti #pannekaker #pasta #pastasalat #pizza #salat #sauser #scampi #sjømat #smoothie #snacks #sommermat #spiseligegaver #suppe #søtpotet #taco #tapas #texmex #tilbehør #toast #turmat #vegetar #ørret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+