Trøffelpasta med salsiccia og parmesan | matpaaminutter

Trøffelpasta med Salsiccia

Dette er en lettvint middag som du kan ha fiks ferdig på kun 15 minutter.

Smaken er deilig og den gir en følelse av luksus. Kremet pasta er alltid en vinner, men denne vil jeg si at er litt ekstra god😃

Elsker lettvinte middager

Pastaretten ble laget en hektisk ettermiddag, med et nokså tomt kjøleskap.

Men pasta har vi alltid i hus og det er enkelt å trylle frem gode pastaretter, selv med få ingredienser, slik som denne.

Det ble ikke grønnsaker denne gang, men grønnsaker som jeg gjerne ville hatt oppi kunne vært: Brokkoli, sukkererter, grønne erter, squash eller lignende.

En enkel grønn salat ved siden av er også en innertier og veldig godt.

Ingredienser til 2 porsjoner

  • 250 g fersk tagliatelle
  • 250 g Fersk Salsiccia
  • 2 ss trøffelolje
  • 100 g revet parmesan
  • 1,5 dl lett matfløte
  • nykvernet pepper
  • 1 knivspiss flaksalt
  • frisk basilikum

Kommentar

Ønsker du den enda mer kremet, tilsetter du mer fløte.

Har du ikke trøffelolje, kan du ha i trøffel salt. Hjemme hos oss er det alltid minst en variant med trøffel.

Den deilige italienske pølsen, kan du bytte ut med lammepølse, eller annen smaksrik pølse.

Slik gjør du

  1. Sett på pastavannet. Stek pølsen og del den så opp i passe biter, imens pastaen koker.
  2. Sil pasta. La det gjerne være igjen en skvett eller to med pastavann i kjelen. Ha pastaen tilbake i kjelen og ha i revet parmesan, trøffelolje og fløte. Kok opp og rør om. La den putre i 2 minutter og ha i pølsene.
  3. Kutt opp basilikum og ha på nykvernet pepper og flaksalt ved servering.

Andre deilige pastamiddager du bør sjekke ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+