Vodkapasta med kylling

Vodka pasta med kylling | matpaaminutter

Vodka pasta med kylling || matpaaminutter

En nydelig kremet pastagryte med vodka og kylling som smaker aldeles nydelig!

Du kan droppe å ha i vodka, men anbefales å ta det med. Den er med og setter inn det ekstra støtet hvis du skjønner.

Vanligvis når jeg bruker alkohol i tomatsaus/pasta bruker jeg Cognac, men denne gangen ble det vodka. Jeg har forstått at vodka pasta tok litt av på TikTok i fjor eller året før. Om det er samme metode, eller ingredienser i min som de, vet jeg lite om. Det jeg kan si, eller rettere sagt love er at denne vill forhåpentligvis bli en ny pasta favoritt hjemme hos deg.

Det var 2 glade frøkner på 9 år som jublet og viste 4 tomler opp ved bordet her😍

Meningsmålinger

Jeg gjorde en meningsmåling på Instagram. Får alltid så god feedback. Det å ha følgere som tar seg tid til å svare på alle disse meningsmålingene er ikke noe jeg tar forgitt. Det er også engasjementet fra dere lesere/følgere som gjør at jeg faktisk «gidder» å holde på med dette. Å dele oppskrifter og ta bilder av mat. Det er til tider mye jobb bak enhver oppskrift, selv om det gjerne ikke synes😊 Så tusen takk for at du følger meg og eller leser bloggen min.

Uansett. Meningsmålingene viste at det flertallet ønsket seg mest, var pastaoppskrifter. De bruker forresten alltid å være populære, så tenkte det var like greit å få denne ut så fort som mulig!

Det vil også komme en skikkelig digg pulled pork burger oppskrift før helga, så følg med❤

Vodkapasta  med kylling
Pasta penne alla vodka

Dette trenger du til 4 porsjoner

  • 250 g pasta penne
  • 500 g kyllingfilet
  • olivenolje til steking
  • 4 fedd hvitløk
  • 2 cm chili
  • 2 sjalottløk, valgfritt
  • 2 ts tomatpure
  • 2 ss kremost, naturell
  • 400 ml hermetiske tomater ( av god kvalitet)
  • 1/2 dl vodka
  • 2 dl lett matfløte
  • 1 liten pose spinatblader
  • 1/2-1 dl revet parmesan
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Kutt opp kyllingfiletene i strimler og stek dem i litt olje på middels varme. Krydre med salt og pepper. Sett kyllingen til sides.
  2. Finhakk løk, hvitløk og chili og stek i samme panne som kyllingen. Ha i tomatpure og la det surre et minutt. Ha i vodka, hermetiske tomater, kremost og fløte. Kok opp. Ha kyllingen tilbake i panna og ha oppi den ferdigkokte pastaen og spinatblader.Smak til med salt og pepper. Vend inn revet parmesan og la det småkoke i 2 minutter.
  3. Server gjerne sammen med en god salat attåt og litt ekstra parmesan og noen friske hakkede urter på ved servering.
Vodkapasta med kylling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+