GULROTSUPPE | matpaaminutter

 

Oppskrift til 2 pers

  • 6 gulrøtter
  • Oliven olje til steking
  • 1 ss timian , tørket
  • 1/4 rød chili
  • 1 ts tomatpure
  • 6 dl hønsebuljong
  • 1,5 dl kokos melk , lett
  • salt og pepper

TILBEHØR

2 hardkokte egg

1/2 PK. kikerter, ca. 150 g

Slik gjør du

  1. Skjær gulrøtter i skiver og stek i litt olje. Tilsett så hvitløken og la den surre litt.
  2. Ha deretter i tomatpure og fres et lite minutt før du har i resten. La dette koke på middels temp til gulrøttene er møre .
  3. Kjør glatt med stavmikser og smak til med salt og pepper .
  4. Kikerter: Hell vannet av og skyll godt. Ha de oppi en plast pose og tilsett ønsket krydder ( eks, hvitløk, paprika, pepper, løkpulver ) ha i en liten spiseskje olje og rist posen så alt blir godt fordelt.

I AIRFRYER , steker du kikerter i ca 10 min på 200 grader.

I stekeovn , fordel de utover bakebrett og stek på 200 grader i Ca. 10-15 min.

Tips : Dryss gjerne litt friske urter på ved servering og server gjerne grovt brød ved siden av.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »